Stel jezelf even voor!Toon eerste bericht

200 Reacties

@Taco: wat heftig verlies. En wat knap dat je al zo ver bent gekomen. Begrijpelijk dat je het niet alleen kunt pareren. Ik weet zo niet of er vaders actief zijn op het forum die dit hebben gemaakt. Wel ken ik een aantal moeders op dit platform die je wellicht ook verder kunnen helpen. Wellicht is dit topic - waar het gaat over het delen van je verdriet met je kinderen - eentje waar je specifieke vragen kunt stellen? Wel zo prettig wanneer er meerdere mensen meedenken met die moeilijke kwesties.

Ook die eenzaamheid is heel herkenbaar. In dit topic is daar ook veel over gesproken, waar mensen hun verhaal en gevoel van eenzaamheid delen. Misschien kun je daar ook je emoties kwijt?
@Taco
Welkom op dit forum.
Ik ben moeder van 3 kinderen en zit in hetzelfde schuitje! Mijn man overleed op 11-11-2014. Mijn kinderen zijn nu 8, 10 en 13.
Ik herken je verhaal volledig. Van het pubergedrag tot het eenzaam en alleen op de bank.
Ik vind het moeilijkste dat je altijd alles alleen moet bedenken, beslissen en niet kunt napraten.
Gr. Cindy
hallo Ik zal me eerst even voorstellen Ik ben Jaap en ik ben 61 jr en al enige tijd werkloos en woon in Heesch .
Ik ben in het dagelijkse leven nachtburgemeester.Ik ben getrouwd en ik heb 1 dochter
Reputatie 4
Beste Jaap.
Welkom in het forum.
We zullen elkaar,best weleens
weten te vinden.
johan.
Hallo, ik ben Annemie. 64 jaar en nog full time werkend als archivaris. Ik ben moeder van 1 zoon en oma van 1 kleinzoon van 2½ jaar. De komende tijd wil ik me gaan verdiepen in de mogelijkheid van natuurbegraven omdat dit mij zeer aanspreekt. Ook wil ik wat meer informatie over erven en het maken van een testament.
@Annemie: welkom op het forum. Ik zal je in een privébericht wat linkjes van mogelijke interessante topics sturen.
Hallo ik ben Aafke. Ik ben ritueelbegeleider bij afscheid en verlies en andere belangrijke levensmomenten. Ik help mensen om een afscheid vorm en inhoud te geven en voor zover gewenst uit te voeren. Om die reden ben ik geinteresseerd in jullie reacties op dit forum. Omdat ik hier veel te weten kom over voorkeuren en muziek
Beste allemaal,

Mijn naam is Frank Heukels en ik ben per vandaag aangesloten als community manager/moderator van dit mooie forum. De afgelopen dagen heb ik heel veel van jullie gelezen en, eerlijk is eerlijk, veel meer geleerd over en gedacht aan overlijden, rouwverwerking en mijn eigen eventuele nabestaanden dan ooit.

Leerzaam en indrukwekkend, en zo hoop ik de komende maanden door te gaan. Mijn doel is dit forum en de vele besproken onderwerpen zo goed en integer mogelijk te beheren. Daarnaast wil ik proberen te groeien. In aantallen geregistreerde gebruikers en bezoekers. Maar ook in de toegevoegde waarde die de gesprekken en discussies hier voor eenieder (kunnen) hebben.

Naast druk op dit forum, ben ik thuis druk met een vrouw en drie kinderen en doe ik af en toe een triatlon, waarvoor ik vooral heel veel train (zwem, fiets en loop).

Als je meer over het forum, de plannen of mijzelf wilt weten, stuur dan even een berichtje. Leuk om elkaar beter te leren kennen! Groet,

Frank
Reputatie 4
Beste FrankH.

Even iets anders.
Hoe krijg ik mijn pas foto,op mijn profiel gegevens.????.
Ik weet niet hoe
johan.
Welkom op het forum FrankH.
Welkom Frank
Mijn naam is Marga
67 jaar
ik heb MS ziekte ben verlamd mijn man is overleden
3 jaar geleden
ik woon nog mijzelf.
En ik word s morgens met tillift uit bed gehaald en s avonds er weer in gebracht.
door de thuiszorg
groet ;Marga
Beste Marga,

je omschrijving van jezelf en jou situatie is kort en duidelijk. Knap dat je nog op jezelf woont en dus veel zelfstandig doet.
Ik hoop dat je via het forum vindt wat je zoekt.

Welkom!
Hallo ik ben Resi. Ik ben de moeder van Kim die onlangs een interview had met Daan Westerik en die regelmatig op het forum haar ideeën enzovoort deelt. Op haar advies ben ik lid geworden van dit forum, omdat zij het gevoel heeft dat dit ook mij in die moeilijke dagen kan helpen. En misschien kan ik een ander helpen of troosten.
Hai Resi, van harte welkom! Als je vragen hebt, mag je me altijd even een berichtje sturen.

Groet,

Frank
Welkom op het forum.
Reputatie 4
Beste Resi.

Welkom op het Forum.

Johan.
Reputatie 4
Hallo Marga.

Welkom in het Forum.


Mooie Kerstdagen,en alle goeds
in het nieuwe jaar 2017.
Johan.
Reputatie 4
Beste Willem.

Wat zou je een mooi boek,kunnen schrijven,over je belevenissen,
als zeeman, varend over die grootte plas,en aanleggend,in velen
havens, maar ook,zoals je schreef,over je geweldige ouders.
Ongetwijfeld,was een oorlam,onderweg,je beste medicijn.
Nog zeer actief.Volgens mij,wachten er nog veel bladzijden op je,
die beschreven moeten worden.
Welkom in het Forum.
Johan.
Goedeavond
Ik heb me nog niet aan jullie voorgesteld en wil dit graag even doen.

Mijn naam is Johanna en getrouwd met Peter,samen hebben wij drie kinderen en acht kleinkinderen.

Mijn man zou vier jaar geleden nog drie maanden te leven hebben en we zijn er nog.Het gaat goed hij heeft twee zware operaties gehad chemo en bestraling .Maar het gaat prima.Het heeft ons wel aan het denken gezet en misschien ben ik daardoor meer over de dood gaan nadenken.
We hebben nog zin in het leven en proberen in het nu te leven,wat geweest is ,is voorbij wat komt weten we niet en het nu maakt het veel makkelijker.

Voor iedereen wil ik zeggen ga het jaar goed uit en laat 2017 jullie jaar worden.
Hallo Johanna,

Moet bijzonder lastig zijn geweest, ziek zijn en niet weten wat toekomst brengt. Feitelijk weet niemand van ons dat. Toch geloof ik graag dat jullie wereld toch echt wel even gewankeld heeft. Ik vind het bijzonder mooi te lezen dat jullie daar nu toch een weg in gevonden hebben en kan me daar alleen maar bij aansluiten.
Wij hebben inmiddels genoeg meegemaakt om te weten wat leven in het nu voor waarde heeft. Gisteren is zoals jij al schrijft voorbij en morgen zien we maar weer wat er komt. Nu is nu en daar moet je wat van maken. (zo werkt het overigens voor dieren ook en ik zie eigenlijk nooit depressieve beesten in de natuur).

welkom! en natuurlijk wens ik voor jou en de mensen die je lief hebt niets dan goede dingen en mooie momenten.
Reputatie 1
Ik leef met jullie mee, die allemaal zo'n moeilijke tijd mee maken en maakt.
Laat al het oude gaan, en beleef een goede Jaarwisseling morgen
en een hoopvol, barmhartig, dankbaar weer een Nieuwjaar vol vertrouwen, in 2017.
Hallo allemaal. Ik ben Anneke, 32 jaar en ik woon in het zuiden van het land. Ik woon samen met mijn vriend. Ik heb me hier aangemeld omdat ik eerder deze maand mijn vader heb verloren
Welkom Anneke,

Om te beginnen gecondoleerd en heel veel Sterkte met dit verlies. Ik hoop dat je op het forum vindt wat je zoekt en samen met ons ervaringen en informatie wil delen.
Mocht je directe vragen hebben stel ze, wil je alleen maar iets delen ook prima! Er zal altijd wel iemand zijn die je hoort en reageert.

Voor nu rest mij nog je toch een mooie jaarwisseling te wensen en voor 2017 alle goeds.
Reputatie 4
Beste Anneke.

Mijn deelneming,met het verlies van je vader.
In het Forum,waarin wij je welkom heten,willen wij
naar vermogen de gevoelens met je delen,die er
ongetwijfeld zullen zijn,na het afscheid moeten nemen
van je vader.Ik wens je heel veel sterkte,in de dagen,die
komen gaan.
johan.

Reageer