Stel jezelf even voor!Toon eerste bericht

200 Reacties

Hallo, ik ben Bé, 59 jaar, 25 jaar getrouwd met Thea en we hebben 2 kinderen.
tot voor kort was ik financieel adviseur en nu ben ik zoekende.
Ik heb veel hobby's, lezen, lopen, fietsen, wijnen en Belgische bieren.(vandaar dat lopen en fietsen 🙂 )
Ik ben aangemeld als vrijwilliger bij Ready@Help en deelnemer van Groninger Panel van het Sociaal Planbureau Groningen.
Hoi, ik ben Yvonne, moderator op het DELA-forum. Ik ben 27 jaar oud, samenwonend en moeder van een lieve zoon van 2 jaar. Ik ben sinds 4 jaar werkzaam bij coöperatie DELA. Ik werk op de afdeling Backoffice Verzekeren. Ook ben ik werkzaam voor Webcare. Mijn hobby's? Het liefst breng ik tijd door met mijn gezin! Ook ga ik graag uiteten, naar de bioscoop, of naar de kroeg met vrienden. Daarnaast houd ik van tv kijken, sporten en lezen. Ik wens iedereen veel plezier op het forum! 🙂
Hallo, ik ben Sharina, net als collega Yvonne moderator op dit forum. Ik ben 25 jaar oud, woon zelfstandig met mijn 2 hondjes in Noord Brabant en werk inmiddels 6 jaar bij coöperatie DELA op de afdeling Klantenservice. In mijn vrije tijd wandel ik veel met mijn hondjes, sport ik en probeer ik zoveel mogelijk tijd met familie & vrienden door te brengen. Ik help jullie graag wanneer er vragen zijn 🙂
Hoi, ik heet Tim. Werken bij coöperatie DELA doe ik al flink wat jaren. Op het Klantencentrum ben ik een beetje het manusje-van-alles. En sinds kort ook moderator op dit forum. Ik hoop dat we hier veel leuke en interessante topics gaan bespreken. Laten we allemaal, met veel plezier, er iets moois van maken.
Hallo Sharina, ben jij een collega van Elly Klomp? Zij werkt ook bij de klantenservice en ik heb geweldige klantvriendelijke ervaringen met haar. Wens jou veel succes op dit forum en breng mijn groeten over aan Elly.
Hallo Cecilia, Elly is inderdaad mijn collega op de Klantenservice. Wat leuk om te lezen dat je goede ervaringen hebt met haar! Ik heb haar jouw bericht laten zien en ze was blij verrast 🙂!!
Lief van jou dat je Elly mijn bericht hebt laten lezen en Dela mag wel heel blij zijn met mensen zoals jullie. Laat dat ook maar aan de grote bazen lezen.
Mooie avond.
Hallo, mijn naam is Gemma en ik ben 57 jaar. Ik denk er al een tiojd over na dat ik uitvaartbegeleidster een prachtig beroep vind en steeds word ik er op allerlei manieren mee geconfonteerd. Om daar meer vorm aan te geven lijkt het me goed om mee te doen aan dit forum. Alles wat met de dood te maken heeft komt wel een keer voorbij. Ik ga eerst maar even wat rondsnuffelen op het forum.

Lieve groet,
Gemma
Hallo ik ben Marion. 49 jaar en 3 kinderen . Getrouwd en woonachtig in het oosten van Nederland. Sinds trouwen al lid van Dela en sinds overlijden mijn ouders, moeder 35 jaar geleden en vader 2 jaar geleden , geïnteresseerd in de dood.
Vooral nadat vorige maand mijn schoonouders beiden overleden zijn kijk ik toch anders tegen het levenseinde aan.
Hallo Gemma,

Goed dat je nadenkt over de dood en vergeet niet te leven.
Dood is een onderdeel van het leven voor mij, het hoort er bij. En leven doet deze levensgenieter elke dag, dankbaar als de oogjes
's avonds sluiten en dankbaar dat de oogjes 's morgens weer open gaan 🙂
Welkom Gemma en Marion! Leuk dat jullie jezelf hebben voorgesteld. Ik zag ook je vragen al voorbijkomen Marion. Hopelijk helpt het forum je om antwoorden te vinden op de vragen die je hebt.
Reputatie 2
Mijn naam is Netty en sinds kort AOW-er, hetgeen mij niet ervan weerhoudt nog volop aan het (vrijwilligers)werk te zijn. Met mijn multiculturele achtergrond heb ik in de familie gezien hoe sterven en begraven verrassend divers beleefd kunnen worden. Mijn ouders hebben al hun kinderen direct bij geboorte ingeschreven bij Dela. Ook ik heb dat op mijn beurt gedaan met mijn zoons. Mijn partner en ik hebben al jaren geleden een graf gekocht op een natuurbegraafplaats. Over je komst in de wereld heb je niets kunnen zeggen, maar over je vertrek daarentegen wel. Dat is dan ook de reden dat ik me voor het ledenpanel en het forum heb aangemeld.
Ik werk bij de Nederlandse Transplantatie Stichting, en kan veel vertellen over afscheid nemen na orgaan en weefseldonatie. Zag een vraag daarover op jullie website voorbijkomen. We hebben ook informatie voor uitvaarondernemers over dit onderwerp.
Zojuist heb ik me aangemeld voor het DELA forum. Allereerst zal ik me voorstellen: Ik ben Henk Schollen, 67 jaar jong/oud, getrouwd en 2 volwassen kinderen die al weer (het lijkt een eeuw geleden) jaren op zichzelf wonen. Tevens ben ik opa van een bijna 4-jarige kleinzoon. In 1998 (op 50-jarige leeftijd) wegens een zeer ernstige OSAS (Obstructief Slaap Apneu Syndroom) in de WAO beland.
Dit forum komt nu goed van pas, want vorige week heb ik van de internist te horen gekregen dat ik chronische leukemie heb. Ik hoef me (nog) geen zorgen te maken en het is (nog) geen ziekte maar ik moet er wel rekening mee houden dat het zich over een aantal jaren verder gaat openbaren.
Mij grootste hobbies zijn (passief) voetbal en postzegels verzamelen. Inmiddels uitgegroeid tot een zeer grote collectie.
Hallo Allemaal,

Mijn naam is Henny , en vind het mooi om deel te nemen aan dit forum.
Heb in oktober 2015 mijn moeder begraven samen met Dela.
Ik zal hier binnen kort mijn verhaal doen.

Tot snel
Reputatie 4
Hallo allemaal.
Mijn naam is Johan.
Een jongenling op jaren van 81 jaar.
in de kerstweek van 2013,afscheid
moeten nemen van mijn partner Marjan.
Met dank aan de DELA,voor de voorbereiding
en begeleiding,tijdens haar afscheid.
Nu staande aan haar graf
Rustend in "'Moederaarde"
Waarin een lichaam
Waar een hart in zat
Dat liefde heeft ontvangen
Maar ook liefde heeft gegeven
Dankend voor de jaren
Dat we samen waren
Ik wil deze gedachten,
graag voorleggen aan het forum.
Johan..
Prachtig Johan,

Vanaf "nu staande aan haar graf" klinkt het als een gedicht voor mij.

Lieve groet,

Cecilia.
Hallo mijn naam is Magda Glavimans, ben sinds 2014 weduwe, en ben blij dat ik bij Dela verzekerd was, ze hebben het goed verzorgd.
Welkom Magda,

Ik hoop dat jij net zulke goede ervaringen krijgt, bij dit forum als ik.

Cecilia.
Reputatie 4
Beste Henny
Neem de tijd om het heengaan van van je moeder
te verwerken,het is nog maar zo kort geleden.
Misschien over haar wat te kunnen schrijven,kan je helpen
dit gemis door haar heengaan,een plaats te geven
Veel liefs Johan.
Welkom allemaal, leuk dat jullie je hebben voorgesteld en met elkaar in gesprek zijn gegaan. Ik ben benieuwd naar jullievragen en ervaringen.

De reacties van Johan en Magda over de herinneringsbijeenkomsten heb ik verplaatst naar een eigen topic. Wil je hierover meepraten, dan kan dat uiteraard: Ervaringen met herinneringsbijeenkomsten.
Hallo allemaal!
Beste Mark,

Welkom op dit forum en hoop dat jij daar vindt waar jij op hoopte.

Ik ben zeker tevreden over hoe Rianne met alles omgaat..

Cecilia.
hoi..............mijn naam is Willeke en ben bijna 59 lentes jong.....super gelukkig getrouwd met ton en 7 katjes............heb altijd heel veel gewerkt bij mensen die zeer ernstig ziek waren en kwamen te overlijden....Gewerkt bij de Terminale thuiszorg/hospice en veel poetswerk gedaan bij verpleeghuizen/ziekenhuizen ect....ook in de privésfeer veel te maken met ziekte/overlijden..............deze crematies/begrafenissen waren altijd tiptop verzorgt door de Dela

Reageer