Sticky

Huisregels DELA forum

 • 8 februari 2016
 • 9 reacties
 • 4640 Bekeken

Welkom op het forum van coöperatie DELA. In ons dagelijks werken merken wij hoe fijn het kan zijn om met elkaar te kunnen praten over leven en dood. Dit is niet altijd makkelijk en soms moeten beslissingen binnen een korte tijd genomen worden. Ervaringen uitwisselen met anderen kan hierbij helpen. Dat kan op het DELA forum. Iedereen heeft toegang tot dit forum en kan meelezen. Als je een account aanmaakt kun je ook zelf een vraag stellen, reageren op andere vragen of herinneringen en ervaringen delen.

Forumlid worden


Wil je zelf een vraag stellen of een reactie achter laten, dan nodigen we je uit om lid te worden van het forum. Registratie is gratis. Je kunt een account aanmaken door een gebruikersnaam te kiezen en een e-mailadres in te vullen. De gebruikersnaam die je kiest bij het aanmaken van een account is voor iedereen zichtbaar. Als je je voor het forum registreert, ga je akkoord met de huisregels en de gebruikersvoorwaarden. Na registratie kun je een profielfoto kiezen en je profiel verder aanvullen. Je e-mailadres en gebruikersnaam zijn na registratie alleen nog aan te passen via de moderators.

Huisregels


Op het DELA forum is ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over soms emotioneel beladen onderwerpen. Het is daarom belangrijk dat dit forum een veilige en prettige omgeving is en blijft. Coöperatie DELA heeft het recht om reacties te verwijderen en aan te passen zonder hiervoor een reden te geven en kan een gebruiker de toegang tot het forum te ontzeggen als de gebruiker zich niet aan de huisregels houdt. De moderators van het forum kijken zo veel mogelijk berichten na. De berichten komen altijd voor rekening van de auteur. DELA kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van berichten. Aan de berichten van coöperatie DELA en de moderators van coöperatie DELA kunnen geen rechten worden ontleend.

Gedragsregels


 • Ga respectvol met elkaar om en zorg samen voor een veilige omgeving. Respecteer elkaars mening. Discrimineer niet en refereer niet op een negatieve manier aan iemands geloof, ras, geslacht, geaardheid, uiterlijk, intelligentie of afkomst.
 • Houd persoonlijke en privégegevens privé. Zowel de gegevens van jezelf, als die van anderen.
 • Gebruik een gebruikersnaam, profielfoto en/of handtekening die door anderen niet als schokkend kan worden ervaren en geen provocerende of discriminerende uitingen bevat.
 • Gebruik standaard Nederlands.
 • Volg de huisregels en de Nederlandse wet.

Berichten plaatsen


Als je een bericht plaatst, controleer dan of het bericht aan deze voorwaarden voldoet:
 • Stel je vraag of plaats je bericht in het forum dat het best bij je bericht past.
 • Formuleer een duidelijke titel bij je bericht. Andere leden kunnen zo snel zien waar het topic over gaat.
 • Plaats je bericht slechts één keer op het forum. Dubbele topics worden gesloten of verwijderd.
Plaats alleen berichten die passend zijn binnen het forum en de discussie waar je op reageert, of die iets toevoegen aan de community. Berichten zijn niet gepast als zij:
 • Commerciële links of boodschappen bevatten
 • Seksueel getint zijn
 • Onwaarheden bevatten
 • Illegale activiteiten of links bevatten
 • Provocerend gedrag bevatten
 • De wet overtreden

Moderatie


 • DELA Moderators beantwoorden alleen vragen die openbaar op het forum worden gesteld. Vragen die worden gesteld via een privébericht, worden niet beantwoord.
 • Soms vraagt een moderator via een privébericht om extra gegevens. Stuur alleen een privébericht naar een DELA Moderators als daar expliciet om gevraagd wordt.
 • Je kunt een ongepast bericht te melden door op het vlaggetje rechtsboven in een reactie klikken. Hier wordt gevraagd om een reden in te vullen, doe dit zo volledig mogelijk. De moderators zullen het bericht beoordelen en er gepaste actie op ondernemen.
 • Op het moment dan één of meerdere gedragsregels overtreden worden, heeft de community manager het recht de gebruiker hier op aan te spreken en het bericht te verwijderen. Als een bericht verwijderd of gewijzigd wordt, dan wordt de betreffende gebruiker hiervan via een privébericht op de hoogte gesteld.

9 Reacties

Ik zag dat er nog niemand gereageerd heeft, dus bij deze, dus doe ik het even.
Alles is duidelijk en fijn dat dit forum er is.
Voor mij is het duidelijk en heel gewone duidelijke en begrijpelijke regels. Als iedereen zich daar aan houdt, zal dit forum prima werken.
Reputatie 4
Dit is duidelijk,en kan alleen maar zo,
als forum,,goed functioneren.
Johan.
Ik ben een tijdje uit beeld geweest vanwege een "overleden" computer. Ik heb inmiddels een nieuwe aangeschaft. Derhalve hebben jullie eventjes niets van mij vernomen. Vanaf 31 mei a.s. ben ik ook enkele weken afwezig vanwege een (5e) knie-operatie (de eerst was een knieprothese) en daarna moe(s)t er elke keer weer iets aan vertimmerd worden.
Regels zijn duidelijk. Wat ik wel heel vreemd vind is dat ik mij al eerder had geregistreerd maar dat alles zomaar verwijderd :S
Wat fijn dat je er weer bent dan Marliesje! En wat vervelend dat je eerdere registratie niet goed is gegaan. Er zijn geen mogelijkheden om gebruikers te verwijderen, omdat dan alle berichten ook verloren gaan. Ik neem via een privébericht even contact met je op om uit te zoeken hoe het kan dat je gegevens toch verwijderd zijn.
Alles duidelijk!
duidelijke regels
Reputatie 4
Beste Forum leden.

In de Huisregels van het DELA Forum,zijn ook opgenomen,
Gedragsregels.De reactie,en het reageren,op de Topic
""Wat gebeurd er als mijn lichaam sterft"",laten mij zien,
dat de bovenste twee regels,van deze gedragsregels,aan
hun blik is voorbij gegaan.Goed voorbereid om deel te kunnen
nemen in de gedachten wisselingen,is het wel wensenlijk,
daarvan op de hoogte te zijn in het Forum.
johan.

Reageer