Vraag

Uitvaart kosten

  • 29 maart 2016
  • 1 reactie
  • 2268 Bekeken

Ben je duurder uit met je uitvaart als je niet op voorhand aangeeft dat je de uitvaart door Dela wil laten verzorgen? Bijvoorbeeld als je kiest voor de depositofonds i.p.v. het uitvaartplan. Of maakt dit in de kosten geen verschil?

1 Reactie

Goedemorgen Chrisie, dank je wel voor je vraag op ons forum. Je wil weten of je duurder uit bent als je niet van te voren aangeeft dat je de uitvaart door DELA wil laten verzorgen. Ik leg je graag uit hoe dit zit. Allereerst is het zo dat de keuze van de uitvaartverzorger doorgegeven kan worden na het overlijden. Je hoeft dit dus niet van te voren te doen. Kies je ervoor om de uitvaart door DELA te laten verzorgen? Dan krijg je in geval van het DELA UitvaartPlan de Dienstenverzekering uitgekeerd. De inhoud van het Dienstenpakket vind je op deze pagina. Daarnaast krijg je de hoogte van de Geldverzekering uitgekeerd zoals aangegeven op je polisblad. Heb je een Depositofonds? Dan krijg je een korting van 10% wanneer de uitvaart door DELA wordt verzorgd.

Stel dat er wordt gekozen voor een andere uitvaartverzorger, dan krijg je voor het DELA UitvaartPlan een maximale vergoeding van €2.734. Plus de hoogte van je Geldverzekering. Voor het Deposito geldt dat je het bedrag krijgt uitgekeerd wat op dat moment in het Deposito staat, na overleg van nota's van de uitvaart.

Ben je bij ons ook verzekerd voor het DELA UitvaartPlan Chrisie? En heb je zelf al enig idee wat je wensen zijn met betrekking tot de uitvaartverzorger? Meer informatie hierover vind je in het topic 'Keuze begrafenisondernemer'.

Reageer